×

Massiv tysk opbakning har givet et positivt signal

04.06.2018

Formanden for Femern Belt Development, borgmester Holger Schou Rasmussen, er vendt hjem fra Femern Bælt-dagene med " ro i maven", skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Det har været positivt at møde den massive tyske opbakning til Femern Bælt-forbindelsen Det siger formanden for Femern Belt Development, Lollands borgmester Holger Schou Rasmussen (S), efter i begyndelsen af ugen at have deltaget i Femern Bælt-dagene i Malmø, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Holger Schou Rasmussen henviser blandt andet til, at Slesvig-Holstens erhvervs- og transportminister Bernd Buchholz mødte op i spidsen af en stor delegation af tyske erhvervsfolk og repræsentanter fra Industriog Handelskammeret. Også landrat Reinhard Sager og Holger Schou Rasmussens Fehmarn-kollega Jörg Weber, deltog.

-Det viser, at de er engagerede, og det betyder noget for " roen i maven", siger Holger Schou Rasmussen.


Markant forskel

For ham har forskellen til Femern Bælt-dagene i Hamborg for to år siden været markant: -Dengang var det præget af den forsinkelse af den tyske godkendelse, som netop var meldt ud. Nu har det været en helt anden oplevelse, hvor det mere handler om visionerne - hvilken region vi vil skabe, siger Holger Schou Rasmussen.

Femern Bælt-dagene i Malmø var fjerde gang siden Lübeck 2012. Om to år bliver det formentlig i Ostholstein, skriver bladet.