×

Dansk-tysk erhvervskonference i Lübeck

05.07.2018

Under overskriften ”Fremtidens Femern Bælt-region i en digital tidsalder” afvikles en dansk-tysk erhvervskonference 21. juli i Lübeck, melder fonden Femern Belt Development

Under overskriften ”Fremtidens Femern Bælt-region i en digital tidsalder” afvikles en dansk-tysk erhvervskonference 21. juli i Lübeck.
Konferencen finder sted i forbindelse med fodboldturneringen Belt-Cup, der i år spilles for første gang 21. og 22. juli.
Arrangører er Business LF, Femern Belt Development, Tysk-Dansk Handelskammer, HanseBelt e.V. og IHK Lübeck.
 
Muligheder for danske virksomheder
”Erhvervskonferencen byder på en god mulighed for danske erhvervsledere til at møde tyske kolleger og mulige fremtidige samarbejdspartnere. Det er vigtigt frem til byggeriet af Femern Bælt-tunnelen sættes i gang, at erhvervslivet forbereder sig bedst muligt og undersøger de muligheder, der byder sig til for den enkelte virksomhed. Her kan et samarbejde med en tysk virksomhed måske være en oplagt mulighed for nogle, siger direktør Mikkel Wesselhoff, Business LF.
 
Paneldebat om Femern Bælt Regionen
Erhvervskonferencen finder sted på Stadion Lohmühle i Lübeck 21. juli kl. 10-12 og byder bl.a. på indlæg af formanden for HanseBelt e.V., Bernd Jorkisch, direktør Theo Weirich, wilhelm.tel GmbH, Senior Vice President Networks Michael Fränke, TDC Group og direktør Reiner Perau, Tysk-Dansk Handelskammer.
De deltager også i en paneldebat med emnet ”Hvordan skal vi i fællesskab etablere den internationale Femern Bælt Region” sammen med direktør Lars Schöning, IHK zu Lübeck og direktør Stig Rømer Winther, Femern Belt Development.
Efter erhvervskonferencen fløjtes fodboldturneringen Belt-Cup i gang.
 
Yderligere oplysninger og tilmelding til konferencen
Ring til Femern Belt Development, tlf. 5467 6140 eller send en mail til Jesper Bille, jesper@femern.info